Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Θεραπείες Ομορφιάς & Αδυνάτισμα μετά την Εγκυμοσύνη III

Τι γίνεται με την χαλάρωση ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, η οποία σχεδόν πάντα παρουσιάζεται ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ στην περιοχή της κοιλιάς ή στην περιοχή όπου υπάρχουν το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα;

Από τη στιγμή που στην περιοχή έχουμε αφαιρέσει την περίσσια των κυττάρων με την βοήθεια του cavitation, το δέρμα εξαιτίας της ελαστικής φύσης του θα προσπαθήσει να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση, μιας και δεν πρέπει να στηρίζει το επιπλέον βάρος του λίπους. 
 Αλλά ακόμα και για τις περιπτώσει που υπάρχει μόνο η χαλάρωση ενδεχομένως και πριν την εγκυμοσύνη  και άρα έχει μειωθεί η ικανότητα του δέρματος να επανέλθει μετά τον τοκετό στον βαθμό που θα θέλαμε, μπορούμε να το βοηθήσουμε να αποκτήσει την ελαστικότητα το σφρίγος και την ζωντάνια με θεραπείες όπως το RF, και τις μεσοθεραπείες.

Οι ραδιοσυχνότητες RF δημιουργούν φυσική διέγερση στα κύτταρα που παράγουν όλα τα συστατικά, όπως την ελαστίνη, το υαλουρονικο, το κολλαγόνο κ.α., τα οποία ευθύνονται για την σύσφιξη και το σφρίγος του δέρματός μας.

Τα εξελιγμένα μηχανήματα νέας γενιάς RF σήμερα, εκτός από την θεαματική σύσφιξη που επιτυγχάνουν, βοηθούν σημαντικά και στην  αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. 

Οι μεσοθεραπείες πραγματοποιούνται με τη βοήθεια ειδικού ιατρικού μηχανήματος, το οποίο βάζει μέσα στα κύτταρα του δέρματος (ή στα λιποκύτταρα) επιλεγμένα ιατρικά προϊόντα ειδικά (για τα οποία θα αποφασίσει ο γιατρός σας ώστε να ταιριάζουν ειδικά στη δική σας περίπτωση, χωρίς επώδυνες ενέσεις ή μώλωπες όπως γινόταν παλαιοτέρα), που θα συμπληρώσουν,  θα επιταχύνουν και θα βελτιώσουν την θεραπεία, φέρνοντας με διαφορετικό και φυσικό τρόπο το πολυπόθητο αποτέλεσμα ! Σε όλες αυτές τις θεραπείες μπορεί να προστεθεί και θεραπεία για την λεμφική αποχέτευση της περιοχής με ειδικό ιατρικό μηχάνημα το οποίο ανώδυνα και ακίνδυνα θα ξεμπλοκάρει την στάση της λέμφου σε όλο το σώμα ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου