Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Θεραπείες Ομορφιάς & Αδυνάτισμα μετά την Εγκυμοσύνη IV

Τι γίνεται όμως με τις ραγάδες που πολύ συχνά εμφανίζονται κατά την διάρκεια της κύησης; Υπάρχει λύση;


Ναι, σήμερα υπάρχει ειδικό laser, το οποίο χωρίς πόνο και χωρίς να προκαλεί βλάβες δίνει ενέργεια στην περιοχή του ταλαιπωρημένου δέρματος, έτσι ώστε τα κύτταρα να αποκαταστήσουν από μόνα τους την βλάβη που υπέστη η περιοχή από τη διαστολή του δέρματος.

Μετά από την αποκατάσταση της φλεγμονώδους διέγερσης στην περιοχή της ραγάδας με το ειδικό προγράμμα στο laser, μπορούμε να κάνουμε μεσοθεραπείες με τη βοήθεια ειδικού προγράμματος ενός  ιατρικού μηχανήματος που έχουμε στο ιατρείο μας και να βάλουμε ειδικά προϊόντα μέσα σε όλα τα κύτταρα της περιοχής της ραγάδας.

Εκτός λοιπόν από ενέργεια, τους προσφέρουμε και τροφή,  έτσι  τα προϊόντα μπαίνουν στα υγιή κύτταρα που αναπαράγονται και όχι επιφανειακά στα «μισοπεθαμένα» , όπως γίνεται με την απλή εφαρμογή μιας κρέμαςμε φυσικό τρόπο χωρίς βλάβες, μώλωπες και ενέσεις, όπως συνηθίζονταν παλαιοτέρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην προκαλείται καμία αντίδραση από τον οργανισμό στην περιοχή, εξαφανίζοντας, και το τονίζω ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣήδη από την πρώτη συνεδρία μεγάλο μέρος αυτών των αντιαισθητικών βλαβών του δέρματος. 

Οι θεραπείες αυτές διατηρούν για πολλούς μήνες ή και χρόνια το θεαματικό τους αποτέλεσμα, και μπορεί να το συντηρήσουν μέσα στο χρόνο με κάποια υπενθυμιστική θεραπεία από καιρό εις καιρό, όπως πρέπει άλλωστε να κάνουμε με όλα όσα υποβάλλονται στη φθορά του χρόνου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου