Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Θεραπείες Ομορφιάς & Αδυνάτισμα μετά την Εγκυμοσύνη V

Το πρόσωπο μετά τον τοκετό, με τους θηλασμούς και τα ξενύχτια, μπορεί να χάσει  το σφρίγος, την υγρασία και την λάμψη του.

 Όμως και για αυτό πλέον υπάρχουν λύσεις.  Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, την ηλικία  και το είδος του προβλήματος που παρουσιάζει η περιοχή του προσώπου, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ακίνδυνα και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, αποφεύγοντας ή καθυστερώντας - μεταφέροντας εν πάση περιπτώσει χρονικά-, τις πιο δραστικές και επεμβατικές λύσεις.

Και εδώ με ειδικές κεφαλές για το RF και τις μεσοθεραπείες προσώπου καθώς και με εξειδικευμένα προγράμματα δια μέσω ειδικού ιατρικού μηχανήματος (όπως αναφέραμε και προηγουμένως), μπορούμε να επιτύχουμε σύσφιξη – ανάρτηση του περιγράμματος του προσώπου και βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Με τη φωτοανάπλαση (με εξειδικευμένο ιατρικό laser), θα δοθεί σε όλα τα κύτταρα του δέρματος η απαιτούμενη ενέργεια, ώστε να μπορούν να επεξεργαστούν τα ειδικά προϊόντα με τα όποια τα γεμίσαμε κατά την μεσοθεραπεία, αλλά και να ανταποκριθούν στην διέγερση που τους προκαλέσαμε με το RF. 

Επιπλέον, έχουμε την δυνατότητα να διεγείρουμε το δέρμα του προσώπου με μικρονιγμούς  με ειδικό μηχάνημα όπου στοχευμένα, ( μιλώντας σαν πλαστικός χειρούργος που γνωρίζει καλά την ανατομία και τους ιστούς της κάθε περιοχής,  επαναλαμβάνω  στοχευμένα),  θα διεγείρουμε ανάλογα με την περιοχή και την έκταση του προβλήματος, με συγκεκριμένο τρόπο το κάθε εκατοστό δέρματος του προσώπου σας.

Σε συνδυασμό με τους μικρονιγμους με το ειδικό ιατρικό μηχάνημα (και βέβαια όχι με το ρολερ, μόνες σας, ανεξέλεγκτα και χωρίς μέτρο στο σπίτι), σε συγκεκριμένες χρονικές αποστάσεις ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες του προσώπου σας,  μπορούμε να προσθέσουμε και  θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου