Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Θεραπείες Ομορφιάς & Αδυνάτισμα μετά την Εγκυμοσύνη VI

Όπως ανέφερα, στο συνδυασμό των θεραπειών που εφαρμόζουμε,  μπορούμε να προσθέσουμε και  την θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες.

Τι είναι οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες;

 Είναι φυσικά συστατικά που υπάρχουν στο αίμα μας και έχουν ρυθμιστικές και επουλωτικές ιδιότητες στην διαδικασία της επούλωσης ενός τραύματος.
Εμείς, με μια απλή αιμοληψία μπορούμε να τους απομονώσουμε, να τους ενεργοποιήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο και με αυτούς να κάνουμε διάφορες θεραπείες:
 -Μπορούμε να φτιάξουμε μάσκα προσώπου με τους δικούς σας αυξητικούς παράγοντες δηλαδή με τους δικούς σας μηχανισμούς επούλωσης ανάπλασης μετά τους μικρονιγμούς.
-Να κάνουμε βαθιά ή επιφανειακή μεσοθεραπεία, με ή χωρίς το μηχάνημα.
-Αντί για το ιαλουρονικο , με ειδική επεξεργασία σε μερικά λεπτά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να γεμίσουμε ρυτίδες, να διαμορφώσουμε περιοχές του προσώπου με απόλυτα φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας τα φυσικά συστατικά του σώματος μας, χωρίς καμία πιθανότητα οποιασδήποτε παρενέργειας !
Πλέον έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μέχρι και κρέμα με τους δικούς σας αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες την οποία θα πάρετε σπίτι σας για να έχετε την προσωπική σας κρέμα με τα δικά σας συστατικά και μηχανισμούς επούλωσης, η οποία θα συμπληρώσει τα εκπληκτικά αποτελέσματα των θεραπειών !
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των θεραπειών, τα κύτταρα της επιδερμίδας διεγείρονται, αναπλάθονται και αποκαθιστούν από μόνα τους τις μικρές και μέτριες ρυτίδες και τις επιφανειακές πανάδες, δεδομένου ότι τώρα έχουν όλα όσα χρειάζονται να αυτό ιαθούν.

Αν χρειαστεί όμως να παρέμβουμε σε μια πανάδα πιο δραστικά με την βοήθεια ιατρικού πάντα λέιζερ και υπό την επίβλεψη ιατρού, μπορούμε εξειδικευμένα με στοχευόμενο τρόπο να ‘’κάψουμε ‘’ μόνο τον λεκέ – πανάδα, αποφεύγοντας ερεθισμούς και βλάβες στους υπόλοιπους ιστούς (γι αυτό επιμένω για το ειδικό ιατρικό μηχάνημα), και μετά με ειδικές μεσοθεραπείες  και με τη βοήθεια μηχανήματος, να δώσουμε ιατρικά προϊόντα μέσα στα μελανοκύτταρα, με τα οποία θα τα επανεκπαιδεύσουμε, με ασφάλεια, ώστε να κάνουν σωστά την διαχείριση της μελανίνης τους.

Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα στη διάθεση και στην υπηρεσία της νέας μητέρας, για να την βοηθήσουν να ανακτήσει ή και να βελτιώσει με ασφάλεια, την θηλυκότητα και την ομορφιά που της αξίζει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου